Folier

FOLIER

 

 

Den rigtige emballage kan betyde, at det er din kundes produkter, forbrugeren lægger i indkøbskurven. Derfor er den rigtige emballageløsning afgørende også for kundens valg af trykkeri.

Metalfolier

Hot Foil er en proces hvor metalfolien efterfølgende bliver presset på trykket. Det giver en flot glans og får udvalgte områder til at stå frem. Hot Foil fås i mange farver og også med holografisk effekt.

 

Med Cold Foil bliver guld og metal lagt på i samme trykgang som selve trykket. Det sparer tid, og giver samtidig et utal af muligheder for at lave særlige specialeffekter og designløsninger.

 

Plastic Foil bruges, som navnet antyder, til tryk på plastik. Det kan f.eks. være på make-up produkter.

 

Digital Foil. Der findes naturligvis også guld- og metalfolier til digitalt print af f.eks. reklamer, brochurer, magasinforsider og bogomslag.

Klar folie

Et klart vindue i emballagen giver appetit på varen. Den klare film er velegnet til fødevarer som for eksempel kagebokse eller sandwichposer, men også til for eksempel smykkeæsker, hvor der skal være kig til varen.

 

Filmen fås som godkendt til fødevarer, tåler varme og er biologisk nedbrydelig.

Specialtryk

Læder, velour m.m.

 

Skal reklametrykket, bogomslaget eller smykkeboksen ligne læder eller velour. Eller noget helt andet. Kontakt os, vi forhandler en lang række specialløsninger.