Industriknive

INDUSTRIKNIVE

 

 

Skæreknive, rundknive, perforationsknive og rakelstål i topkvalitet fra en europæisk leverandør. Ud over knive til tryk- og emballageindustrien, kan vi levere knive, der er overfladebehandlede, så de kan skære i et hvilket som helst materiale. Og vi kan rådgive dig om, hvilken kniv du skal bruge.

Skæreknive

Til udskæring af ost, bacon, pølser og andet kød i fødevareindustrien. Knivene passer til maskiner fra kendte producenter som Weber®, Formax®, Schindler & Wagner®, Thurne®, Treif®, Natec®, Herfo®, Alpma®, Victor®, Hobart®, Omas® og Toledo® etc.


Sortimentet inkluderer forskellige typer af knive samt diverse non-stick belægninger.


Fremstillet af specialtysk og svensk stål. Skærekanten er hærdet til Hoc 61 (+/- 1) og kan omslibes til en dybde på 8-10 mm i stedet for standard 3-4 mm før udskiftning.

Rundknive

Fremstilleet af svensk krom / wolframstål og maskinslebet, passer til de fleste større trykmaskiner. Mange har 100% hårdmetalskær.

Perforeringsknive

Disse perforeringsknive bruges til at perforere løbende papirbaner. Forskellige typer af perforeringer kan opnås ved at designe tænderne: Båndforhold såvel som dybden af perforeringen.

Transportringe

Til transport af papir i stanse- og trykmaskiner.


Doctor blades og stålrakler til dybtryk, flexo og offsettryk.