Piculell'erne

HER KAN DU MØDE PICULELL'ERNE...

Claes, Piculell

Claes er direktør og daglig leder af Piculell. Han er kendt af kunder, leverandører og medarbejdere som en energisk og nytænkende forretnings-mand med hjertet på rette sted.

Kenneth, Piculell

Kenneth er lidt af en problemknuser, og står gerne på hovedet, for at servicere kunderne. Med en baggrund som trykker, får kunderne en instruktør fra egne rækker.

Jess, Piculell

Jacob er Pantone farvernes Rembrandt - og en af de ganske få i Danmark der mestrer kunsten.

Dorthe, Piculell
Kim, Piculell
Lise, Piculell

Det er næsten en videnskab at udføre en perfekt montering af skinner på gummiduge - Kim er Cand. Expert i at skære og montere Trelleborg duge.

Mikael, Piculell Sverige

Mikael fra Piculell i Sverige er jättebra til alt det tekniske.

Dorthe sidder i Ekspeditionen, klar til tage imod din ordre. Hun er altid frisk med en kvik bemærkning.

Ganesha, Piculell

Elefantguden Ganesha er guden for visdom og intelligens, og kendt for at fjerne forhindringer på vejen. Bdr. Piculell har samlet kunst især fra Indien.

Mikael, Piculell Sverige

Torbjörn besøger alle Piculell kunder i Sverige og hjælper gerne med tekniske spørgsmål. Han er ekspert i ISO standart og offset kemi.

Når du ringer til Piculell er det ofte Lise der tager imod din ordre. Lise sørger for at alting glider glat, i vores dag-til-dag leveringer.

Mikael, Piculell Sverige

Jarl Söderqvist er kendt i hele den grafiske branche i Sverige. Han bruger gerne sin tid på Coldset og Heatset trykkerierne.

Sune, Niels og Claus

Sune, Niels og Claus fra Custmo, er specialister på Komori maskinerne og officiel servicepartner på KOMORI trykkerimaskiner i Danmark.

PICULELL ApS

Industrikrogen 1

DK-2635 Ishøj

Denmark

T +45 4371 0330

piculell@piculell.dk

Synes godt om

Copyright Piculell © All Rights Reserved

Design, susanne.hegelund@gmail.com